Tradition, kvalitet og know-how...dette er de tre nøgleord bag Honsebrouck's succes. I 1900 købte Emiel og Louisa Van Honsebrouck en lille gård og startede bryggeriet. Senere deltog deres sønner Paul og Ernest og i 1953 blev det nuværende Luc's tur. Takket være Luc's nye og progressive ideer blev bryggeriet for alvor kendt for højeste kvalitet i overgæret øl. I 1986 købte han slottet i Ingelmunster, som blev restaureret og åbnet for offentligheden. Slottet gav ham samtidig inspiration til udvikling af den famøse Kasteelbier.
Vi Belgiere er kendte for vores øl og vores chokolade, siger Xavier Van Honsebrouck, så hvorfor ikke forene disse to gastronomiske ikoner i en ny øl?
Øl og kaffe er forenede i denne øl Barista med aroma af karamel, kakao og ristet malt. Man fornemmer kaffe og varm chokolade i eftersmagen. En gastronomisk øl som kan nydes alene eller til mørke retter med kød eller oste.