Tradition, kvalitet og know-how...dette er de tre nøgleord bag Honsebrouck's succes. I 1900 købte Emiel og Louisa Van Honsebrouck en lille gård og startede bryggeriet. Senere deltog deres sønner Paul og Ernest og i 1953 blev det nuværende Luc's tur. Takket være Luc's nye og progressive ideer blev bryggeriet for alvor kendt for højeste kvalitet i overgæret øl. I 1986 købte han slottet i Ingelmunster, som blev restaureret og åbnet for offentligheden. Slottet gav ham samtidig inspiration til udvikling af den famøse Kasteelbier.
Fra øl til slot.........det er en lang vej! I bestræbelsen på at efterkomme de strengeste krav, har brygmesteren udført utallige tests, før han producerede den cremede mørke øl. Frugten af hans anstrengelser går under navnet "Kasteelbier". Den kombinerer uden sidestykke fortidens kvaliteter med den resolutte, moderne smag. Kasteelbier er en brun håndværksbryg med andengæring, mild og smagsfuld, fyldig og cremet. Den har en holdbarhed på adskillige år, men kan nydes når som helst ved ca. 12°C.