I 1949 kom Fernand Engel og hans kones Elisa til Rorschwihr i hjertet af Alsace, hvor de overtog en gård med et par tilhørende vinmarker. Ikke noget de planlagde at skulle leve af i begyndelsen, men som årene gik, voksede antallet af marker langsomt og sønnen Bernard og hustruen Daniella tilsluttede sig arbejdet på gården i 1970 ligesom deres datter Sandrine og svigersøn Xavier. I 1997 skete det at Bernard blev ramt af akut allergi, hvorpå den organiske og biodynamiske tilgang til driften udsprang. I 2001 var hele vingården øko-certificeret af ECOCERT. I 2008 blev omfanget af vinmarker igen udbygget, da man overtog driften af det berygtede Meyerhof, således af man i dag besidder i alt 65 ha. Den største økologisk drevne vingård i Alsace. De 65 ha. er fordelt på 220 parceller, som fortrinsvist høstes med hånd. Der produceres Reserve, Grand Cru, Vendanges tardives og Grains Nobles vine...............
Marker : 3 i Rorschwihr på mørk kalket jord med sten og sandjord.
Farve: Fin grenadine og stikkelsbær.
Åben og intensentiv duft af moden frugt, bla. Morel, kirsebær og stikkelsbær. Herefter typisk Pinot Noir læderduft. Smagen er frisk og elegant. En letdrikkelig vin, rund og behagelig.
Til mad er vinen en elegant sommervin, evt. grill med svinemørbrad, salater, kylling, eller pizza.