Sundhedsstyrelsen Du skal være over 18 år for at købe produkter, der indeholder 16,5 % alkohol. Du skal være over 16 år for at købe produkter, der indeholder under 16,5 % alkohol.
Venligst angiv din aldersgruppe.
Clos Montblanc spansk rødvin smagekasse fra vinhuset Clos Montblanc med 7 forskellige rødvine

Varekode: CMB
Lagerstatus: 3 - 5 dage

Clos Montblanc spansk rødvin smagekasse fra vinhuset Clos Montblanc med 7 forskellige rødvine

Pris: 665,00 DKK
Ekskl. moms 532,00 DKK
Antal:
-
+
Du er gammel nok til at købe dette produkt.

Prøv én af vores nye super smagekasser fra vinhuset Clos Montblanc i Catalonien i Spanien,  med 6 blandede vine. Smag selv de enkelte vines karakteristika, sammenlignet med de andre. Passer perfekt til en mindre middag i venners lag. Eller som tester i forbindelse med indkøb til større fester.

 

Historie

I 1988 begynder Carbonell Figueras familie med en lang vinfremstillingstradition i amtet, et  projekt i vinhuset "Clos Montblanc" som ligger I Barberá de la Conca, tæt på to historiske steder  i historien om Catalonien: den befæstede by Montblanc og klostret Poblet. Et land fuld af historie og traditioner. Hvor cistercienser munke slog sig ned, for næsten tusind år siden, for at finde vejen til perfektion. En ånd, der er i vort folks hjerter og er afspejlet i arbejdsmiljøet for befolkningen.

Vine

Vinene har karakter af oprindelige druer som Tempranillo og Grenache, kombineret med udenlandske druer som Merlot, Cabernet Sauvignon og Syrah i en symbiose af karakter og personlighed. De hvide vine er af de traditionelle druer, Macabeo, Chardonnay og Sauvignon Blanc, fra vores jord. En blanding  der giver den rigtige balance.
Rosévine er lavet af sorter som Tempranillo, Merlot, Cabernet og Pinot Noir med gæring i det, vi kalder "kaskade", som er en speciel vinifications metode vi bruger.
Vinhuset er moderne og  har plads og udstyr til at producere mio. fl. vin, om året. I kælderen er der plads til  1300 vintage fade.Vi bruger fade af  fransk, amerikansk og ungarsk oprindelse.
Vores Winemaker Joseph Vadrí har arbejdet med vin produktion i så forskellige områder som Frankrig, Chile og  Australien. Dette har sat præg på vinen karakteriseret ved moderne vine, hvor frugten bliver bragt frem ved aldringsprocessen, og hvor hver sort viser sin personlige karakter.
Der produceres to “labels” : Castillo d  montblanc, til de unge friske vine hvor vinhusets egne druer bliver suppleret af druer fra externe avlere, som Joseph er I tæt kontakt med og selekterer fra. Disse avlere leverede før I tiden (før 1988) druer til det co-operative vinhus før det blev købt af Figueras familien. Den anden “label”: Clos Mont-Blanc bliver brugt til de bedre vine, produceret udelukkende fra egne små, individuelle vinmarker. At producere vin I dette tørre og kuperede klima er  ikke let, men for en som Joseph Vadri, der  har en vision og beslutsomhed om at producere det allerbedste, kan resultatet være imponerende! Du har måske aldrig hørt om Cloc Montblanc eller Conca de Barberà, men vi anbefaler på det kraftigste at du prøver disse vine!                            

 

Masia Les Comes rødvin

Clos MontBlanc Masia les Comes er en kraftig vin produceret af druer fra den familie ejede vingård Pagos, hvilket er ejeren af Clos Montblanc´s oldemors fødehjem. Vingåren drives økologisk og råder over 6 ha. Cabernet  sauvignon og 4 ha. Merlot planter. Der høstes gennemsnitlig 4800 kg. druer pr. Ha. Denne vin er produceret af 70 % Cabernet sauvignon og 30 % Merlot fra gården. Vinen lageres min. 18 måneder på fransk/amerikansk eg. Vinen er kraftig og relativ krydret, med toner af tobak. Nydes bedst ved 15-18°C til kraftige retter.

 Normalpris pr. fl.: 119,- kr.

 

Xipella rødvin

Vinen er opkaldt efter dialekten man taler i Conca de Barbera i Catalonien og det er også navnet på den første vin der blev produceret af Clos Montblanc i 1988. Vinen produceres af druerne 77 % Cariñena og 23 % Syrah. Vinstokkene er  15 år gamle og der høstes 1,5 kg. pr plante. Druerne høstes midt - sent oktober. Vinen lagrer på nye og brugte egefade i 12 - 16 måneder. Vinen har en intens farve og en frugt rig aroma, mineralske noter fra fadlagringen kommer også. Smagen er fyldig med fine velintigrerede tanniner. Lang og vedholdende eftersmag.

Normailpris pr. fl.: 89,-,

 

Gormand Garrut Trepat rødvin

G de Gormand er født fra blandingen af Garrut-vinstokkene som vender mod Middelhavet og Trepat-vinstokkene i det middelalderlige land Conca de Barbera i Catalonien. Letdrikkelig vin med dyb farve. Smag og duft af røde frugter, modne kirsebær og jordbær. Citrusduft med kraftfulde blomsternoter i næsen. Let på ganen med en god balance mellem syre og alkohol. Gourmand, behagelig vin med dejlig mellemlang eftersmag.

Normalpris pr. fl.: 99,-.
 
 
Unic Syrah rødvin
 
Clos Montblanc Syrah er fremstillet på druesorten Syrah, dyrket i nærheden af Monastery of Poblet, ca. 120 km. Syd - øst for Barcelona. Vinen har lagret på eg 9-12 måneder. Den har en flot dyb-rød farve, en mild og venlig duft og en varm, frugtagtig og krydret aroma. Vinen nydes ved 15-17°C, serveret til de fleste gryde- og stegeretter eller grill.
 
Normalpris pr. fl.: 99,-.
 
 
Proyecto Cu4tro rødvin
 
Vinen er fremstillet på 4 forskellige druesorter (40 % Cabernet sauvignon, 26 % Temperanillo,26 % Merlot og 8 % Granacha), høstet i 4 forskellige regioner og lagret 4 mdr. på Amerikanske, franske og Ungarske egefade! Den har en dybrød farve og en varm, fyldig og velkrydret aroma. Den nydes bedst op til fem år fra gammel, ved 15-17°C, serveret til de fleste kraftige grill- og stegeretter.
 
Normalpris pr. fl.: 75,-.
 
 
Unic Pinot Noir rødvin

Clos MontBlanc Pinot Noir er fremstillet på druen Pinot noir, fra forholdsvis unge planter (15 år) og høstet i  slutningen af September. Vinen lagres mindst 6 måneder i Amerikanske egefade. Vinen har en dyb kirsebærfarve. Man får her en behagelig velstruktureret vin, med frugt noter og en god lang finish. Vinen er ikke at sammenligne med de lettere Pinot Noirs men langt mere fyldig. Nydes bedst ved 15-18°C til de fleste retter.

Normalpris pr. fl.: 99,-.

 
Tempranillo rødvin

Clos Mont Blanc Tempranillo er fremstillet på druen Tempranillo (85%) og Cabernet Sauvignon. Den er lagret på nye egefade af amerikansk eg. Den har en dyb, purpur-rød farve og en varm, frugtagtig og let-krydret aroma. Mellem fyldig og med god eftersmag. Vinen nydes bedst ved 15-17°C serveret til de fleste stegeretter, lam eller god ost.

 

Normalpris pr. fl.: 85,-.