Sundhedsstyrelsen Du skal være over 18 år for at købe produkter, der indeholder 16,5 % alkohol. Du skal være over 16 år for at købe produkter, der indeholder under 16,5 % alkohol.
Venligst angiv din aldersgruppe.
Clos Montblanc Castell Macabeu Chardonnay

Varekode: CMB
Lagerstatus: På lager

Type/Farve: Hvidvin
Land: Spanien
Årgang: 2021
Drue: macabeu
Drue: chardonnay
Alkohol:
Passer til: fisk eller lyst kød

Clos Montblanc Castell Macabeu Chardonnay

Pris: 85,00 DKK
Ekskl. moms 68,00 DKK
Antal:
-
+
Du er gammel nok til at købe dette produkt.

Clos Mont Blanc Macabeu er produceret på druerne 60 % Macabeu og 40 % Chardonnay. Efter en kort udblødning beskyttet fra luft er druerne presset, dekanteret og gæret i rustfri ståltanke med en temperatur på 16 grader. Vinen er lys gul, ren og klar. I næsen spor af fersken og ananas. Smagen er frisk, med en god syre, intens frugtsmag og stærk afslutning.

Clos Montblancs historie: I 1988 begynder Carbonell Figueras familie med en lang vinfremstilling tradition i amtet, et  projekt i vinhuset “Clos Montblanc” som ligger i Barbera de la Conca, tæt på to historiske steder i historien om Catalonien: den befæstede by Montblanc og klostret Poblet. Et land fuld af historie og traditioner. Hvor cistercienser munke slog sig ned, for næsten tusind år siden, for at finde vejen til perfektion. En ånd, der er i vort folks hjerter og er afspejlet i arbejdsmiljøet for befolkningen.
Vores vine har karakter af oprindelige druer som Tempranillo og Grenache, kombineret med udenlandske druer som Merlot, Cabernet Sauvignon og Syrah i en symbiose af karakter og personlighed. De hvide vine er af de traditionelle, Macabeo, Chardonnay og Sauvignon Blanc, fra vores jord. En blanding  der giver den rigtige balance. Rosévine er lavet af sorter som Tempranillo, Merlot, Cabernet og Pinot Noir med gæring i det, vi kalder “kaskade” som er en speciel vinifications metode vi bruger.
Vi bruger fade af  fransk, amerikansk og ungarsk oprindelse. Vores Winemaker Joseph Vadrí har arbejdet med vin produktion i så forskellige områder som Frankrig, Chile og  Australien. Dette har sat præg på vinen karakteriseret ved moderne vine, hvor frugten bliver bragt frem ved aldringsprocessen, og hvor hver sort viser sin personlige karakter.