Sundhedsstyrelsen Du skal være over 18 år for at købe produkter, der indeholder 16,5 % alkohol. Du skal være over 16 år for at købe produkter, der indeholder under 16,5 % alkohol.
Venligst angiv din aldersgruppe.
Frederiksdal Sparkling Red mousserende kirsebærvin

Varekode: fd
Lagerstatus: På lager

Type/Farve: Mousserende vin
Land: Danmark
Drue: Kirsebær
Drue: Pære
Passer til: sommerdrink,aperitif,frugt

Frederiksdal Sparkling Red mousserende kirsebærvin

Pris: 189,00 DKK
Ekskl. moms 151,20 DKK
Antal:
-
+
Du er gammel nok til at købe dette produkt.

Plantagen

Frederiksdal RØD er fremstillet af Stevnsbær fra plantage Jørgensmark. Det er en ung plantage, så bærrene herfra giver en frugtig, og ikke alt for kraftig vin. Afstand mellem træerne i Jørgensmark er på seks meter. Det giver lys og luft til træerne, så deres sundhedstilstand forbedres på en naturlig måde. Jørgensmark består af forskellige kirsebærsorter, hvor den ene halvdel er Birgitte, mens de øvrige er Kelleris, Ungarische Traubige, Favorit og Løvskal. Plantagen er plantet i 2010.
 
Processen


Frederiksdal RØD er produceret på Stevnskirsebær fra vores egne plantager tilsat pærer fra Lolland. Stevnskirsebærret, som vi har på Frederiksdal Gods, er rigt og yderst koncentreret. Kirsebærret er med til at give intensitet og tyngde til vores mousserende vin. Vin af pærer er elegant og let. Når man blander pærer og kirsebær, får man den perfekte kombination af pærernes lethed og kirsebærrets intensitet. Pærerne er presset direkte for at fremstille en så let og elegant vin som muligt. Pærer og kirsebær gærer separat, så vi efterfølgende kan finde det unikke blandings-forhold – frugt opfører sig nemlig forskelligt år efter år. I denne version er forholdet 60 % kirsebær og 40 % pærer. Efter blanding har den fået bobler ved en anden gæring efter charmat-metoden.
 
Frederiksdal RØD er en mousserende vin - produceret på Stevnskirsebær fra Frederiksdals egne plantager tilsat pærer fra Lolland. Resultatet er en frisk og læskende sparkling, Demi-Sec. Pærer og kirsebær gærer separat, så vi efterfølgende kan finde det unikke blandingsforhold – frugt opfører sig nemlig forskelligt år efter år. I denne version er forholdet 60 % kirsebær og 40 % pærer. Efter blanding har vinen fået bobler via en andengæring.
 
Jordbær, hindbær, kirsebær, cheesecake med friske bær eller frugt på toppen, som velkomstdrink eller bare som et læskende glas vin på terrassen. Nydes afkølet.