Sundhedsstyrelsen Du skal være over 18 år for at købe produkter, der indeholder 16,5 % alkohol. Du skal være over 16 år for at købe produkter, der indeholder under 16,5 % alkohol.
Venligst angiv din aldersgruppe.
Masia Les Comes Reserva Clos Mont 75 cl Økologisk

Varekode: CMB
Lagerstatus: På lager

Type/Farve: Rødvin
Land: Spanien
Årgang: 2016
Drue: Cabernet Sauvignon
Drue: Merlot
Alkohol: 14 %
Passer til: oksekød og andre kraftige retter.

Masia Les Comes Reserva Clos Mont 75 cl Økologisk

Pris: 129,00 DKK
Ekskl. moms 103,20 DKK
Antal:
-
+
Du er gammel nok til at købe dette produkt.
Produktet indeholder 14 % alkohol, og du har angivet din alder til over 18 år.

Clos MontBlanc Masia les Comes er en kraftig vin produceret af druer fra den familie ejede vingård Pagos, hvilket er ejeren af Clos Montblanc´s oldemors fødehjem. Vingåren drives økologisk og råder over 6 ha. Cabernet  sauvignon og 4 ha. Merlot planter. Der høstes gennemsnitlig 4800 kg. druer pr. Ha. Denne vin er produceret af 70 % Cabernet sauvignon og 30 % Merlot fra gården. Vinen lageres min. 18 måneder på fransk/amerikansk eg. Vinen er kraftig og relativ krydret, med toner af tobak. Nydes bedst ved 15-18°C til kraftige retter.

Historie: I 1988 begynder Carbonell Figueras familie med en lang vinfremstilling tradition i amtet, et projekt i vinhuset "Clos Montblanc" som ligger i Barbera de la Conca, tæt på to historiske steder i historien om Catalonien: den befæstede by Montblanc og klostret Poblet. Et land fuld af historie og traditioner. Hvor de cistercienser munke slog sig ned, for næsten tusind år siden, for at finde vejen til perfektion. En ånd, der er i vort folks hjerter og er afspejlet i arbejdsmiljøet for befolkningen.


VINE
Vores vine har karakter af oprindelige druer som Tempranillo og Grenache, kombineret med udenlandske druer som Merlot, Cabernet Sauvignon og Syrah i en symbiose af karakter og personlighed. De hvide vine er af de traditionelle, Macabeo, Chardonnay og Sauvignon Blanc, fra vores jord. En blanding  der giver den rigtige balance.
rosévine er lavet af sorter som Tempranillo, Merlot, Cabernet og Pinot Noir med gæring i det, vi kalder "kaskade" som er en speciel vinifications metode vi bruger.
Vinhuset er moderne og  har plads og udstyr til at producere 3 mio. fl. Vin, om året. I kælderen er der plads til  1300 vintage fade (barrique). Vi bruger fade af  fransk, amerikansk og ungarsk oprindelse. Vores Winemaker Joseph Vadrí har arbejdet med vin produktion i så forskellige områder som Frankrig, Chile og  Australien. Dette har sat præg på vinen karakteriseret ved moderne vine, hvor frugten bliver bragt frem ved aldringsprocessen, og hvor hver sort viser sin personlige karakter.
Der produceres to “labels” : Castillo d  montblanc, til de unge friske vine hvor vinhusets egne druer bliver suppleret af druer fra eksterne avlere, som Joseph er i tæt kontakt med og selektere fra. Disse avlere leverede før i tiden (før 1988) druer til det co-operativ vinhuset var før det blev købt af Figueras familien. Den anden “label”: Clos Mont-Blanc bliver brugt til de bedre vine, produceret udelukkende fra egne små, individuelle vinmarker. At producere vin i dette tørre og kuperede klima er ikke let, men for en som Joseph Vadri, der  har en vision og beslutsomhed om at producere det allerbedste, kan resultatet være imponerende!