Sundhedsstyrelsen Du skal være over 18 år for at købe produkter, der indeholder 16,5 % alkohol. Du skal være over 16 år for at købe produkter, der indeholder under 16,5 % alkohol.
Venligst angiv din aldersgruppe.
Vinpakke Chateau Mont Redon

Varekode: GK
Lagerstatus: På lager

Vinpakke Chateau Mont Redon

Pris: 996,00 DKK
Ekskl. moms 796,80 DKK
Antal:
-
+
Du er gammel nok til at købe dette produkt.

Eksklusiv vinpakke fra Chateau Mont Redon indholdende

2 FL. Côtes du Rhône Rouge 2014

2 FL. Lirac Rouge 2013

2 FL Châteaneuf-du-pape Rouge 2011

Château Mont-Redon:
De første vinmarker i Mont-Redon dateres tilbage til romertiden. De blev plantet for at ly fra Mistral vinden, ved foden af en bakke, der gav navnet på Mont-Redon til  ejendommen (på latin montem retundum, det "Runde bjerg" ) I 1344, er det biskoppens ejndom og anerkendt som en vingård. I midten af det attende århundrede, er Mont-Redon erhvervet af en adel, Joseph Ignace d'Astier, advokat med doctorgrad i  jura ved Avignon, og blev siden ejet af familien Mathieu, efterkommere af Astier.
Anselme Mathieu,  der kaldte sig "Marquis de Mont-Redon," driver vinhuset,indtil sin mors død, Claire Mathieu, der fører til bodeling.  På samme tid i 1866, ødelagde phylloxera vinmarkerne i Châteauneuf-du-Pape.I 1923 overtog Henri Platin  Mont-Redon. Den nye ejer har til formål at samle de 2,5 ha jord, som er spredt på små paraceller i hele appelationen. Han planter vinstokke på den store uudnyttede højslette, der er stenet og skovklædt, som dominerer ejendommen. Drevet af en passion for deres håndværk, altid på udkig efter kvalitets jord til de bedst egnede druesorter, lykkedes det efterkommerne af Henri Plantin at fortsætte det opsøgende arbejde og udvide området. Château Mont-Redon dækker i dag  174 hektar i Chateauneuf-du-Pape, herunder 95 hektar beplantet med vinstokke. I 1980 udvidede man med køb af et domæne i Côtes-du-Rhone, og i 1997 (30 ha.), en anden i Lirac (21 ha.). I fire generationer, i hjertet af vinmarkerne og gennem århundreder har familien formået at berige sin ekspertise og at opfylde sine kvalitetskrav.