Prøv én af vores nye super smagekasser fra vinhuset Château Mont-Redon i Frankrig med 6 blandede vine. Smag selv de enkelte vines karakteristika, sammenlignet med de andre. Passer perfekt til en mindre middag i venners lag. Eller som tester i forbindelse med indkøb til større fester.
3 fl. rødvin
1 fl. hvidvin
1 fl. rosé
Historie
Området er placeret på Rhone flodens højre bred, mellem Orange og Avignon, i en landbyen Roquemaure, i Nærheden af Tavel. Ejendommen befinder sig på et plateau dækket af store runde sten. Middelhavsklimaet byder på særligt varme somre. Mistral vinden blæser alt fugt væk og som sikrer meget gode klimatiske betingelser for vindyrkning.
Alle druer er håndplukkede, hvilket giver mulighed for at udvælge de bedste druer. Dette er den vigtigste grund til vinenes kvalitet. Opblødning i 15 til 18 dage, tillader vores Cotes du Rhone at få en godt garvesyre struktur, som vil få dem til at ældes smukt. Efter gæringen gemmes vinene i tanke i 8 til 10 måneder. Derefter er de hældt på flasker og gemt i nogle måneder i vores kældre, indtil vinene kan sælges.
Af denne type ønsker vi at producere vine der kan nydes 12 til 18 måneder efter høsten. Disse vine er elegante og frugtagtige, og får en god ældning takket være den tilpassede struktur.
Côtes de Rhône rouge rødvin
Château Mont-Redon, der beskrives som det førende vinslot i Châteauneuf-du-Pape, fremstiller denne usædvanlige Côtes du Rhône rouge. Druerne grenache 70%, Cinsault 20% og Syrah 10%, håndplukkes og skilles fra stilke inden pres. Vinen gærer i 12-18 dagefor at få god syrebalance. Vinen lageres på eg 8-10 måneder og derefter på flaske yderligere nogle måneder før de frigives. En frugtagtig, krydret og elegant rødvin, der nydes bedst ved 15-17°C, serveret til de fleste kraftige grill- og stegeretter. Vinen kan nydes 12-18 måneder fra høst men kan med fordel gemmes 6-10 år
Normalpris pr. fl.: 139,- kr.
Lirac rouge rødvin
Château Mont-Redon, der beskrives som det førende vinslot i Châteauneuf-du-Pape, fremstiller denne usædvanlige, intense Lirac. En muskuløs og magtfuld rødvin med toner af lakrids og peber. Druerne er håndplukkede på ældre vinstokke. Vinen nydes bedst ved 16-18°C, serveret til kraftige grill- og stegeretter. Vinen når sit højeste efter 3-6 år men kan gemmes længere alt efter årgang og opbevarings forhold.
Normailpris pr. fl.: 149,-,
Gigondas rouge rødvin
Laksefarvet. Høj intensitet i duften af denne rafinerede og elegante rosé. Følelsen er meget fløjsblød og harmonisk. Let at drikke rosé med forfriskende bitterhed i slutningen. Vinen produceres på Grenache og Syrah i Rhone dalen mellem Avignon og Orange, nær Tavel.
Normalpris pr. fl.: 139,-.