I 1949 kom Fernand Engel og hans kones Elisa til Rorschwihr i hjertet af Alsace, hvor de overtog en gård med et par tilhørende vinmarker. Ikke noget de planlagde at skulle leve af i begyndelsen, men som årene gik, voksede antallet af marker langsomt og sønnen Bernard og hustruen Daniella tilsluttede sig arbejdet på gården i 1970 ligesom deres datter Sandrine og svigersøn Xavier. I 1997 skete det at Bernard blev ramt af akut allergi, hvorpå den organiske og biodynamiske tilgang til driften udsprang. I 2001 var hele vingården øko-certificeret af ECOCERT. I 2008 blev omfanget af vinmarker igen udbygget, da man overtog driften af det berygtede Meyerhof, således af man i dag besidder i alt 65 ha. Den største økologisk drevne vingård i Alsace. De 65 ha. er fordelt på 220 parceller, som fortrinsvist høstes med hånd. Der produceres Reserve, Grand Cru, Vendanges tardives og Grains Nobles vine.