Navn: Brecciarolo Rosso Piceno D.O.C. Superiore
Pris: 139,-
Beskrivelse: Første gang produceret i 1986. Hånd høstes med et udbytte på 100 kg. pr HA. Markerne er lokaliseret i Offida og Ascoli Piceno. Vinen er produceret på ståltank og lageret i fade der har været brugt til topvinene Ludi og Roggio. Duften er intens og stærk af moden rød frugt med et hint af krydderier. Smagen er varm, fyldig, intens og velbalanceretmed kirsebær og vanilje eg. En karismatisk vin.
Alkohol
13,5%
Druer: 70 % Montepulciano, 30 % Sangiovese
Årgang: 2021
Passer til: Ost og retter med oksekød
Navn: Prope Montepulciano d'Abruzzo DOC
Pris: 129,-
Beskrivelse: Første gang produceret i 2016. Høstes i små kasser. Markerne er lokaliseret i Controguerra i Abruzzo. Vinen er produceret på cement tank og afstilkes før pres. Vinen lagrer på fad i 12 måneder før tapning på flaske. Duftn er intens og stærk af moden rød frugt, som morel, kirsebær, sammen med regnvåd jord, tobak og lakrids. Smagen er rund og med bløde tanniner, med en lang behagelig afslutning.
Alkohol: 13,5%
Drue: 100 % Montepulciano
Årgang: 2021
Passer til: Ost og kødretter
Navn: Falerio Velonosi / Falerio Doc
Pris: 99,-
Beskrivelse: Første gang produceret i 1984. Høstes med et udbytte på 250 kg. pr HA. Markerne er lokaliseret i Ascoli Piceno. Vinen er produceret på ståltank. Farven er gylden strå gul og duften er delikat med noter af havtorn, citrus og hvid frugt. Smagen er frugt-rig og efterlader en blød eftersmag i munden.
Alkohol: 12,5%
Drue: 50 % Trebbiano, 30 % Passerina, 20 % Pecorino
Årgang: 2022
Passer til: Lette tapas og forretter med skinker, oliven, fisk el. lign.
Navn: Verdicchio Querciantica, Dei Castelli Di Jesi DOC Classico
Pris: 119,-
Beskrivelse: Første gang produceret i 2005. Hånd høstes med et udbytte på 80 kg. pr HA. Markerne er lokaliseret i den ældste originale del af Castelli di Jesi. Vinen er produceret på super-modne druer på ståltank og lageret på ståltank. Duften er frisk med frugt af æble og fersken med hint af nyslået græs. Smagen er frisk , frugtet og floral, med god struktur og med en dvælende eftersmag.
Alkohol : 13 %
Drue: 100 % Verdicchio
Årgang: 2022
Passer til:: Lette for og mellemretter med fisk og lyst kød.
Navn: Rosso Piceno D.O.C.
Pris: 99,-
Beskrivelse: Første gang produceret i 1994. Hånd høstes med et udbytte på 120 kg. pr HA. Markerne er lokaliseret i Castel Di Lama og Ascoli Piceno. Vinen er produceret på ståltank med overløb i 15-20 dage som giver en mørk og aromatisk vin. Duften er frisk og floral med moden rød frugt som jordbær. Smagen er varm, frisk og blød af rød frugt med en behagelig afslutning.
Alkohol: 13 %
Drue: 70 % Montepulciano, 30 % Sangiovese
Årgang: 2021
Passer til:: Ost og kødretter eller pizza.
Navn: Lagrima Di Morro
Pris: 179,-
Beskrivelse: Første gang produceret i 2007. Hånd høstes med et udbytte på 75 kg. pr HA. og sorteres/afstilkes før pres. Markerne er lokaliseret i San Marcello-Ancona. Vinen er produceret på ståltank for at beholde frugtnoterne i druen. Duften er intens og stærk af moden rød frugt med et hint af kirsebær og nyslået græs. Smagen er varm, fyldig, intens og vel-balanceret, let tør og en bouquet der gør den let og behagelig at nyde straks efter åbning.
Alkohol: 13%
Drue: 100 % Lagrima di Morro D´Alba
Årgang: 2020
Passer til: Drikkes uden mad-ledsagelse eller med snacks. Alternativt lasagne, bolognese etc.